Szabadidő

Csúcsgázsijú állását hagyta ott, hogy farmerkedjen Mexikóban

Ráadásul majdnem a szeme világába került a mexikói kalandja, mégsem bánta meg, és a hazatérését sem tervezi a brit nő.

Katie Hearsey évi 40 ezer dolláros, jól fizető és elismert videórendezői állását hagyta ott Londonban, amikor nemrégen összepakolta megszokott életét, és egy mexikói farmra költözött.

Hiába kerestem sokat, nem éreztem jól magamat Londonban. Ehhez nyilván az is hozzájárult, hogy egyedül féltem eljárni szórakozni, így tulajdonképpen csak a munkámnak éltem

– vallotta be.

Katie egy mexikói farmon kezdett el lovakkal foglalkozni, amit a mai napig nagyon élvez, noha rögtön az elején volt egy komolyabb balesete. Az egyik lovat megcsípte a fején egy darázs, és ahogy Katie feléje fordult, a ló véletlenül megütötte őt a szájában lévő vasfogattal. Egy milliméteren múlt, hogy nem közvetlenül a szemén találta el, és nem vakult meg tőle. 

Ám a baleset sem tudta eltántorítani Katie-t a  munkától, amit nagyon élvez. Mint mondja, mindenki kedvesen fogadta Mexikóban, és végre úgy kel fel minden reggel, hogy van értelme a munkájának, boldogan telnek a napjai.

(Forrás: Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top