Szabadidő

Ez volt a világ legegyszerűbb, mégis legjobb szülinapi partija egy tininek

Mit szeret egy tinilány? Általában sokáig aludni és jókat vásárolni. Az utóbbiból indult ki egy ausztrál anyuka, amikor lánya 13. születésnapi partiját tervezte.

Shannon Cassidy ebben az évben nem bonyolította túl tinilánya születésnapi partiját. Mivel úgy vette észre, hogy lánya és barátnői úgyis vásárolni szeretnek a legjobban, szétosztott közöttük 200 dollárt, és beküldte őket a helyi Kmart szupermarketbe azzal a feladattal, hogy mindenki vegyen a pénzből magának minél több akciós vagy esetleg valamilyen régóta óhajtott terméket. 

Az ötlet telitalálat volt, a lányok nagy izgalommal fogtak neki a vásárlásnak. Volt, aki végül nem is magának, hanem kisállatának vásárolt be. A közös shoppingolás után pedig az anyuka mindegyiküket meghívta a közeli fánkozóba egy születésnapi sütizésre.

Shannon szerint ez volt élete legegyszerűbben megszervezett, egyben idő- és költséghatékony születésnapi partija, lánya és vendégei pedig imádták az ötletét. 

(Forrás: Mumcentral)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top