Szabadidő

Állatokat gyógyít ez a mosómedve – fotók

Az orvosoknak időnként szükségük van egy asszisztensre, aki segíthet munkájukat a lehető leghatékonyabban elvégezni.

Úgy tűnik, Alekszej Krotov állatorvos meg is találta a tökéletes ápolót, mégpedig egy mosómedve személyében. A férfinek mindig is nagy álma volt befogadni és gondozni egy ilyen állatot, így találkozott Yashával, akit borzalmas körülmények között tartottak előző otthonában.

Az állat kezdetben Krotov és felesége otthonában élt, de később a család úgy döntött, hogy áthelyezi őt a férfi klinikájára. Ekkor vette észre az orvos Yasha csodálatos képességét, hogy képes megnyugtatni a kezelésre érkező stresszes és beteg kutyákat.

 

И снова он, наш дорогой трудяга, наш Еша. Не смотря на вид и возраст, каждый из наших любимцев по уровню своего развития является маленьким ребенком. И в своих эмоциях они такие же искренние. Они шкодят и наносят урон. Мы ругаем их, сразу жалеем об этом. И именно в этом вся ценность их присутствия в нашей жизни. Самые яркие положительные эмоции дарят нам тоже они. Никто другой не будет так искренен с нами. Только они всегда будут преданы нам, будут любить нас такими, какие мы есть, никогда не предадут. Дорогие друзья, давайте ценить этот дар и платить им той же монетой. #клиникакротова #кротов #ветеринар #ветеринарныйврач #ветеринарнаяклиника #ветеринарвростове #ветеринарнаяклиникадокторакротова #ростовнадону #ростов #ростовдон #рнд #ростовгород #vet_dr_krotov #rostov #rostovondon #rostovgorod #rostovnadonu #rnd #veterinary #енот #енотЕша #raccoon

Алексей Кротов (@vet_dr_krotov) által megosztott bejegyzés, Jan 9., 2018, időpont: 2:14 (PST időzóna szerint)


A mosómedve egy csapásra helyi hírességgé vált, az emberek néha csak azért látogatnak a rendelőbe, hogy megnézhessék az aranyos jószágot. Bár a macskák nem igazán szeretik Yashát, de a kutyákkal csodálatosan bánik, és ezt ők is imádják.

#Repost @tok_media with @get_repost ・・・ #ток_интересное

Алексей Кротов (@vet_dr_krotov) által megosztott bejegyzés,

Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top