Szabadidő

Ez a kutyus le tudja írni a saját nevét! – videó

Oké, az „írás” kifejezés talán pici túlzás, de kétségtelen, hogy az okos négylábú ki tudja rakni a nevét műanyag betűkből.

Pennynek hívják, és rendkívül okos. Mint az alábbi videón is látható, a kutyus a gazdi felszólítására egyenként képes kiválogatni nevének betűit egy rakás másik betű közül. Sorrendbe rakni még nem feltétlenül tudja, de már az is elképesztő, hogy tényleg egymás után szedi ki a P-E-N-N-Y betűket a halomból. A gazdi természetesen minden egyes betűt finom jutalomfalattal díjaz. 

Persze mondhatnánk, hogy csak arra tanította meg a kutyát, hogy a megfelelő színű betűket szedje ki a kupacból. Igen ám, de a kutyák nem látják a színeket, így Penny kizárólag akkor tudja jól végrehajtani a feladatot, ha valóban felismeri az egyes betűket. Nem tudjuk, hányadik próbálkozásra sikerült, vagy mennyi ideig tartott, de ez mindegy is, mert Penny elképesztően okos, nagyon cuki, egyszóval: csodálatos! Az „írástudó” jószágnak természetesen saját Instagram-oldala is van, érdemes követni, mert nagyon cuki kutyás fotókkal és videókkal jelentkezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top