Szabadidő

Időjárás: kiadta a figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat

Záporos kedd következik, kelet felől kiterjedt csapadékzóna éri el az országot, ami holnap megpecsételi az ország időjárását.

Hétfőn a késő esti óráktól délnyugati felől egy kiterjedt csapadékzóna éri el az országot, amely az éjszaka folyamán fokozatosan északkelet felé halad tovább. Az eső, zápor mellett éjjel főként a déli, délkeleti, illetve a középső területeken alakulhat ki néhol zivatar, majd kedden már inkább az ország északkeleti harmadán és a Dunántúl északnyugati felén számíthatunk rájuk.

A zivatarokat lokálisan jelentősebb mennyiségű csapadék viharos szél és kisebb méretű jég kísérheti, de kedden egy-egy intenzívebb zivatar sem zárható ki. A heves zivatarok miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat hét megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top