Szabadidő

Idén visszatér Magnum, de valami nagyon hiányzik

Nagyon úgy tűnik, hogy elfogytak az eredeti ötletek Hollywoodban, a MacGyver után most a Magnumot is újraforgatták. Nincs bajusz, nincs forrónadrág, de megmaradtak a kutyák és az Island Hoppers.

Reboot készül a Magnum P.I. című sorozatból, amiben annak idején Tom Selleck alakította a vietnámi veteránból lett bajszos magánnyomozót, aki forrónadrágban, egy korallpiros kabrió Ferrari volánja mögött ülve eredt sokszor a rosszfiúk nyomába Hawaii varázslatos szigetein.

Magnumot 2018-ban az ifjú Puerto Ricó-i színész, Jay Hernandez alakítja, a rebootolt sorozatot ugyanaz a csapat készítette, mint a szintén újragondolt MacGyvert, ami meg sem közelítette az eredeti széria sikerét.

A 2018-as Magnumban a főszereplőnek nincsen bajsza, Higgins nő lett, viszont maradt T.C. és Rick, és persze a Masters-birtok és a két dobermann is, mint ahogy az eredeti sorozat zenéje is visszaköszön.

Az új sorozat felveszi a mai akciósorozatok ritmusát, látványos robbanások és akciójelenek váltják egymást. Sajnos a filmben több Ferrarit is összetörnek, köztük az eredeti sorozatban is szereplő kabrió 308 GTS-t. Bónuszként láthatjuk, ahogy egy ezerötös Ladával menekül a címszereplő a hawaii dzsungelben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top