Szabadidő

Porcelánbabájába költözött szellemről számolt be a férfi

A férfi meg van róla győződve, hogy játék babájába szellem bújt.

Fura bizonyítékokkal magyarázza Ben Canham azt az elgondolását, miszerint az egyik porcelánbabájába szellem költözött. Az amúgy egy paranormális jelenségekkel foglalkozó múzeum önkéntese szerint kopogást, tapintást hall néha a lakásban, de olyan is előfordult már, hogy felkapcsolódott a villany a fürdőszobában. A baba dobozában Canham állítólag ezt a levelet találta:

Forrás: Supplied

„Helló,

köszönöm, hogy megvásárolta Sarah-t. Ezt a babát 1990-ben egy elhagyatott autóban találta meg egy nő, majd hazavitte. Néhány nap múlva észrevette, hogy a baba elmozdult, és a doboz nyitva van. Különböző hangokat kezdett el hallani, például nevetést. A nő nagynénje tartott egy szeánszot, melynek során kiderült, hogy a babát, vagyis a szellemet Sarah-nak hívják. Végül visszavitték őt, amint észrevették, hogy fel-alá sétál a házban, és suttog.”

Nos, nem tudjuk, mi lesz a sorsa a babának, és vajon Canham tényleg hisz-e a levélnek, mindenesetre mi jót szórakoztunk a történeten.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top