Szabadidő

Ha épp nem nyaralsz, elviheted a gyereket erre az űrlényes animációra

Az augusztus eléggé holtszezon a moziban, de családi filmek azért lesznek. Például a Luis és a Zűrlények című animációs film, amelynek itt az előzetese.

Luis apukája megszállottan kémleli az éjszakai eget, és földönkívüliek után kutat, de álmában sem gondolta volna, hogy esetleg egyszer azok szó szerint bepottyannak a kertjükbe. A gyakran magányos kisfiú hamar összebarátkozik a három fura jövevénnyel, és rejtegetni kezdi őket apja elől, aki egy gyerekkori találkozás miatt veszélyesnek gondolja a földönkívüli lényeket. Amikor azonban az elfoglalt apuka miatt az iskolaigazgató bentlakásos iskolába akarja kényszeríteni, Luis komolyan fontolóra veszi, hogy nemcsak segít hazajutni a mókás triónak, de maga is elhagyja a bolygót.” 

A tartalomleírás alapján az E.T. sokadik variációjának tekinthető a Luis és a Zűrlények című német produkció. Az animációs stílus középkategóriás, de attól még lehet jó a film. Bemutató augusztus 9-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top