Szabadidő

A fake newsról szól majd az idei ARC plakátkiállítás

Kiírták a pályázatot, bár az egyelőre nem világos, hol tartják majd a kiállítást.

fake news lesz a soron következő, 18. ARC plakátkiállítás témája. A szervezők „Unfake – Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!” jelszóval hirdették meg az idei tárlatot.

Ha keresed az igazságot, és nem elégszel meg a látszattal, ha érdekel, hogy mi mozgatja a világot, és nem elég, hogy tudod, hogy mozog, ha nem elég a fake, és bevilágítanál minden sötét sarokba, ha érdekel az igazság felfedezése, és van mondanivalód arról, hogy mi az, ami hamis és mi az, ami nem, nevezz be az idei ARC pályázatra, ötletelj és unfake-elj! Mutassuk meg együtt, hogy jobb szembenézni az igazsággal, mint hájdolni vagy kikövetni! Gyere és képezd le a valóságot szabadon!

– olvasható a pályázat leírásában.

Bár a pályázatot már kiírták, az egyelőre nem világos, hol kap helyet majd a kiállítás: februárban ugyanis a Városliget Zrt. a Liget Projekt, pontosabban a Néprajzi Múzeum és a Dózsa György úti mélygarázs építési munkálatai miatt megtagadta a szervezőktől az engedélyt arra, hogy az Ötvenhatosok terén tartsák meg az idei ARC-ot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top