Szabadidő

Egy nappal a forgalmi vizsga után vonták be a fiatal anyuka jogsiját

Nem tartott sokáig az anyuka öröme: még felavatni sem volt alkalma a jogsiját, máris bevonták.

Emlékszem arra az euforikus érzésre, amit akkor éltem át, mikor végre (negyedszerre) meglett a forgalmi vizsgám. Ezért pontosan el tudom képzelni, mit érezhetett Kelsie Murphy, mikor elsőre átment a forgalmin.

A 22 éves anyuka alig tudta vissza tartani az örömkönnyeit, mikor a vizsgáztató közölte, mindössze 6 hibát vétett a vizsgán, azaz megszerezte a jogosítványát. „Máris itt egy előszülinapi ajándék – átment a vizsgán!” – mondta a vizsgabiztos, hiszen a fiatal anyuka születésnapja épp a következő napra esett.

Csakhogy aznap már egy sokkal kellemetlenebb meglepetés köszöntötte Kelsie-t: egy levél, melyben közölték, adminisztratív hiba történt, ezért visszavonják frissen megszerzett jogsiját. A lány boldogsága hamar zavart dühbe fordult, és a vizsga menetének kivizsgálását kérte. Ő az első Nagy-Britanniában, akinek még azelőtt bevonták a vezetői engedélyét, hogy megérkezett volna postán. „A világ legszerencsétlenebb emberének érzem magam” – nyilatkozta a lány, aki egyelőre jogsi nélkül várja a bíróság döntését.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top