Kenderesi Tamással elkészült a rendőrség legviccesebb videója

nlc | 2018. Május 29.
Az olimpiai bronzérmes úszó és a színésznek tanult rendőrségi szóvivő nagyon eltérő stílusban figyelmeztet a nyár veszélyeire. Úgy tűnik, a rendőrség is ismeri az öniróniát.

A rendőrség minden nyári szezon előtt felhívja a figyelmet a fürdőzés veszélyeire, így idén sem marad el a szabályok és jó tanácsok ismertetése.

Most viszont vittek egy csavart a dologba: készítettek egy videót, amelyben Kenderesi Tamás olimpiai bronzérmes úszó segít emberi nyelvre lefordítani a rendőrnyelvet.

Sőt úgy tűnik, a rendőrség öniróniára is képes, az egész videó ugyanis arra épül fel, hogy a borzasztó hivatalosan és körülményesen fogalmazó Gál Kristóf rendőrségi szóvivő mondatait az úszó lezseren tolmácsolja.

A sajtbureszes nyilatkozata óta pedig tudjuk, hogy Kenderesinek nem kell a szomszédba mennie egy kis lazaságért, így tökéletes a kontraszt a talpig egyenruhában feszengő rendőr és a fürdőnadrágban vigyorgó úszó között.

Gál Kristóf egyébként színésznek tanult, később lett rendőr, így jobb embert nem is találhattak volna a szerepre a rendőrségnél.

Most pedig jöjjenek azok a veszélyek, amelyekre nyáron oda kell figyelni:

A gyerekes szülők ezeket jegyezzék meg:

Exit mobile version