nlc.hu
Szabadidő

Meztelenül futott valaki a Hármashatár-hegyen.

Meztelen futót figyeltek meg a Hármashatár-hegyen

A meztelen futó nem egy ritka növény, nem is rágcsáló, hanem pontosan olyasmi, amire a szókapcsolat alapján gondolnánk.

Fényes nappal, egyetlen ruhadarab nélkül kocogott egy idősebb férfi a napokban a Hármashatár-hegyen. A meztelen futó ellen rendőrségi feljelentést tettek – közölte a Bors.

A lapnak egy, az esetet saját szemével látó kutyás számolt be az esetről. A járókelő éppen kutyát sétáltatott, amikor észrevette a pucér futót.

A látvány pedig sokkolta.

Kora délután kutyasétáltatás közben lettem figyelmes a teljesen meztelen futó férfira. A cipőjén és az óráján kívül semmit nem viselt, a kezében se vitte a ruháját, hátizsák se volt nála. 

– emlékezett.

Szerinte az ötvenes éveiben járó, ősz hajú férfi elkanyarodhatott volna, ha akar. De ő nem akart.

Makacssága azonban rendőrségi feljelentést ért.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság jelenleg is vizsgálja a eset körülményeit. Amúgy nem csak a Hármashatár-hegyen fordul elő ilyesmi. Ruha nélkül, anyaszült meztelenül futott egy férfi Nagyváradon, a bizarr jelenetről videó is készült – írta az nlc tavasszal.

 

Mint a felvételen is látszik, az idősebb férfi teljes nyugalomban kocog az utcán, és nemcsak ruha hiányzik róla, hanem a cipő is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top