Szabadidő

Woody Allen úgy érzi, akár a #metoo plakátarca is lehetne

Woody Allen egy friss interjúban beszélt arról, hogy támogatja a #metoo-mozgalmat. Az ellene felhozott szexuális zaklatási vádat továbbra is hazugságnak tartja.

Woody Allen interjút adott egy argentin tévéműsorban, amelyben a #metoo-mozgalomról is beszélt. Azt mondta, ötven év alatt egyetlen színésznője sem jelezte soha, hogy bármilyen jellegű visszaélést tapasztalt volna Allen részéről. Ezenkívül teljes mértékben támogatja a mozgalmat, így tulajdonképpen annak plakátarca is lehetne.

Kate Winslet és Woody Allen a Wonder Wheel premierjén (Fotó: Getty Images)

A műsorban megkérdezték tőle, mit gondol volt felesége, Mia Farrow, illetve gyerekeik, Ronan és Dylan Farrow vádjairól. Dylan Farrow szerint az apja gyerekkorában molesztálta őt, ezt Mia Farrow is gyakran hangoztatja. A zaklatási vádnak Ronan Farrow is hitelt ad, az az újságíró, aki Harvey Weinstein szexuális visszaéléseiről is elsőként írt. Allen és Mia Farrow másik közös gyereke, Moses viszont azt mondja, az apja nem molesztált senkit, a történetet Mia Farrow találta ki és hitette el gyerekeivel, mikor Allentől válófélben voltak.

Woody Allen ismét elmondta, hogy Mia Farrow vádja hamis, és egyébként sem lehet egy kalap alá venni Weinstein ügyeivel. Az utóbbi hónapokban viszont az Allennel dolgozó színészek közül többen, így Colin Firth, Ellen Page és Greta Gerwig is azt mondták, többet nem játszanának Allen filmjeiben. (via Guardian)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top