nlc.hu
Szabadidő
Új lemezt ad ki Andrea Bocelli

Új lemezt ad ki Andrea Bocelli

Csak saját szerzemények lesznek rajta. Az egyik dalt már most meg lehet hallgatni.

Az ősszel új lemezzel jelentkezik Andrea Bocelli olasz tenorista. A (vagyis Igen) október 26-án jelenik meg.

Túl gyakran mondunk nemet manapság. Pedig mennyivel szebb az » igen« szó! Ezt mondjuk, amikor először csókolózunk, amikor szövetséget kötünk valakivel, amikor szeretnénk a másikat a támogatásunkról biztosítani. A »sí« pozitív, erőteljes, emberséges, jó érzést keltő szó – olyan, amire nagy szükségünk van mostanában

– mondja a világhírű crossover művész legújabb lemezéről, amely kizárólag saját szerzeményeket tartalmaz majd.

Bocelli saját elmondása szerint szeretett volna visszautazni az időben életének abba a szakaszába, amikor még bárokban zenélt. Azóta több millió lemezt adott el, megtöltötte a világ legnagyobb stadionjait, és olyan hírességekkel énekelt együtt, mint Ed Sheeran, Ariana Grande, Jennifer Lopez vagy Céline Dion. Mégis eljött egy pont, amikor elkezdett arra vágyni, amit karrierje kezdetén érzett – ekkor kezdett új, saját dalokat írni.

Ezek közül az első, az If Only már meg is jelent; Francesco Sartorival közösen jegyzi: vele együtt írta a Time To Say Goodbye-t is, mely azóta minden idők egyik legsikeresebb kislemeze lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top