Szabadidő

Botrány ide vagy oda, bemutatnak egy új Kevin Spacey-filmet

Új Kevin Spacey-film érkezik a mozikba idén nyáron, ami váratlan lépés azután, hogy a szexuális zaklatással vádolt színészt a közelmúltban kivágták A világ összes pénze című filmből és kiírták a Kártyavár című tévésorozatból is.

A Billionaire Boys Club című film július 17-től lesz nézhető a fizetős online szolgáltatásokon és augusztus 17-én érkezik a mozikba – jelentette be a Vertical Entertainment produkciós cég. A történet egy csapat gazdag Los Angeles-i férfiról szól, akik piramisjátékot űznek. A főbb szerepekben Ansel Elgort, Taron Egerton és Spacey látható. A Billionaire Boys Clubot még 2015-ben forgatták, jóval azelőtt, hogy Kevin Spacey-t először nyilvánosan szexuális zaklatással vádolták volna.

A szexuális visszaélés semmilyen formáját sem nézzük el, és teljes mértékben az áldozatok oldalán állunk” – írta közleményében a forgalmazó, ugyanakkor hozzátette, úgy véli, hogy a film több szereplője és a stáb is megérdemli, hogy az elkészült produkció eljusson a közönséghez.

Kevin Spacey a Kártyavár című sorozatban (forrás: Netflix)

Az Oscar-díjas Spacey-t tavaly októberben Anthony Rapp színész vádolta meg elsőként nyilvánosan szexuális visszaéléssel. Spacey-t azóta kivágták A világ összes pénze című filmből – Ridley Scott kilenc nap alatt forgatta újra a jeleneteket Christopher Plummerrel –, kiírták a Netflixnél forgatott Kártyavár című tévésorozatból, és az internetes műsorszolgáltató úgy döntött, nem mutatja be a Gore Vidal amerikai íróról szóló, Spacey-vel készült életrajzi filmet sem. Az 58 éves Spacey a botrány kirobbanásakor bocsánatot kért Anthony Rapptől, és szóvivője akkor bejelentette, hogy a színésznek kezelésre van szüksége, ezért visszavonul a nyilvánosságtól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top