Szabadidő

Helló július, így szeretünk!

Sok napsütéssel, kellemes időjárással, de nem hőséggel indul a július.

Szombaton a napsütéses időjárást gomolyfelhők zavarják, futó zápor főként a Duna-Tisza közén, illetve a Tisza vonala mentén alakulhat ki. Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik, a Bakonyban és a Balaton környékén, illetve az északkeleti országrészben viharossá is fokozódik. A csúcshőmérséklet 21, 28 fok között várható, az északi tájakon lesz hűvösebb. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

 

Vasárnap napos időre számíthatunk északkeleten a több gomolyfelhővel. Az ország keleti harmadán helyenként zápor, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél a Dunántúlon és az ország középső harmadán megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 24 fok között valószínű.

Hétfőn is napos időre számíthatunk többnyire kevés, az északkeleti megyékben több gomolyfelhővel, és utóbbi országrészben néhol záporeső is előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szél megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között valószínű.

Kedden gomolyfelhős, túlnyomóan napos idő várható, csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top