Szabadidő

Öngyilkos akart lenni a Star Wars színésze a gyűlölet miatt

Ahmed Best majdnem véget vetett az életének, mert nem tudta feldolgozni a Jar Jar Binks nevű lény miatti támadásokat.

Annyira megviselték a Star Warsban játszott karaktere miatti támadások Ahmed Bestet, hogy csaknem húsz évvel ezelőtt az öngyilkosságon is gondolkodott. A színész a Jar Jar Binks nevű lényt alakította a Star Wars előzménytrilógiájában.

Vallomását a Twitterre posztolta egy kép kíséretében, amelyen a fiával áll azon a helyen, ahol húsz évvel korábban majdnem véget vetett az életének.

Jövőre lesz 20 éve, hogy olyan támadásokkal kellett szembesülnöm, amelyek még ma is kihatnak a pályafutásomra. Ez volt az a hely, ahol majdnem véget vetettem az életemnek. Még mindig nehéz erről beszélnem. De itt vagyok, és ez a kis srác az ajándékom a túlélésért.

A bejegyzésében felteszi a kérdést, hogy vajon a története jó lenne-e egy saját show-hoz.

Többen a tweet alatt kértek bocsánatot a színésztől a gyűlölködésért. Rian Johnson, a 2017-es Az utolsó Jedik című Star Wars-film rendezője pedig azt írta, hogy szerinte sokan lennének, akik szívesen hallanák Best sztoriját.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

(Index)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top