Szabadidő

Na ezért ő Wonder Woman! Gal Gadot beteg gyerekek napját aranyozta be

Az izraeli színésznő egy amerikai gyerekkórház kis betegeit látogatta meg, talpig szuperhősnek öltözve.

Gal Gadot még múlt pénteken látogatott el a virginiai Inova Children’s Hospitalba, ahol nemcsak a gyerekeknek, de az orvosoknak, ápolóknak, na meg az éppen jelen lévő szülőknek is kellemes meglepetést szerzett.

Gadot, aki egykori Miss Izraelként modellkedéssel kezdte a karrierjét, már több mint tíz éve szerepel különféle filmekben és sorozatokban, világhírűvé azonban egyértelműen a tavalyi év során vált, amikor a Wonder Woman címszerepében az egész bolygót elvarázsolta természetességével. A Csodanő szerepében 2016-ban ugyan már feltűnt a Batman vs. Supermanben, azonban az egész estés mozifilmmel tette le névjegyét a legnagyobb hollywoodi sztárok között.

„Köszönjük, Gal Gadot, hogy meglátogattál minket!” – írta a kórház egyik orvosa, dr. Lucas Collazo, mellékelve egy fotót, amelyen a kórház dolgozói közé állt be egy csoportképre a 33 éves színésznő. „Igazi Wonder Woman vagy! A gyerekek imádtak – és a kollégák is.”

A jelenlévők közül többen is megosztották Gadot fotóit, aki végtelen türelemmel és kedvességgel pózolt a szelfiken és csoportképeken. Szinte már hagyomány, hogy a szuperhősöket játszó színészek kórházi látogatások alkalmával magukra öltik a jelmezeiket, ezt talán Chris Evans és Chris Pratt kezdhették el néhány évvel ezelőtt, amikor fogadást kötöttek, hogy melyikük csapata nyeri a Super Bowlt. Bár akkor Evans maradt alul, végül mindkét színész beöltözött, hogy közösen örvendeztessék meg a beteg gyerekeket.

Gal Gadotot sem most láthattuk utoljára Wonder Womanként, mivel a nagy sikerrel forgatott első epizód után már készül a következő rész, a Wonder Woman 1984 című alkotás, amelyet várhatóan 2019. november elsején mutatnak majd be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top