Szabadidő

Időjárás: zivataros lesz a szerda, több megyére figyelmeztetés van érvényben

Több megyére is elsőfokú figyelmeztetést adott ki csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat heves zivatar miatt. Csütörtökön már napos idő várható.

Szerdán az ország északnyugati harmadában jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt változó mennyiségű felhőzetre számíthatunk. A Dunántúlon több helyen várható újabb – helyenként kiadós mennyiségű – eső, zápor, máshol inkább csak szórványosan alakul ki zápor, zivatar.

Forrás: met.hu

A légmozgás többnyire mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmenetileg erős vagy viharos széllökések előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a felhős nyugati tájakon 18–23, máshol 24 és 30 fok között alakul.

Reggelre a legtöbb helyen megszűnik a csapadék, és napközben már gomolyfelhős, napos idő várható, csak néhol fordulhat elő zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati, nyugati szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között várható – írja előrejelzésében a Kiderül.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top