Szabadidő

Mindenkit meglepett az énekes, aki az összes vásárló helyett fizetett a boltban – videó

A vásárlók reakciói aranyat érnek, mikor megtudják, hogy Fatboy Sse rendezi helyettük a cechet.

Annyira abszurd, ami az amerikai Target áruházlánc egyik boltjában történt, hogy teljesen megértjük a vásárlók reakcióit! Képzeld el, hogy épp fizetnél, mikor egyszer csak felbukkan melletted egy nagydarab rapper, előkap egy köteg készpénzt, és azt mondja, hagyd, ezt most én állom.

Márpedig a Fatboy Sse nevű rapper és közösségimédia-sztár éppen így tett a minap a Target pénztárában. A rappert egyáltalán nem érdekelte, mennyit mutat a blokk, válogatás nélkül kifizette az 50 és a 100 dolláros tételeket is. Szerencsére videó is készült az esetről és a meglepett vásárlók reakciójáról:

YUNG FAT$ (@fatboy_sse) által megosztott bejegyzés,

Fatboy Ssének egyébként nem ez volt az első véletlenszerű jótékonysági akciója: lepett már meg készpénzzel ballagó gimnazistákat, jamaicai diákokat és hajléktalanokat is. A srác azt mondja, puszta szeretetből teszi, és szeretne mosolyt csalni az emberek arcára. A legjobb módot választotta hozzá.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top