Szabadidő

Holdfényes bulizásra hív a Lupa-tó

Hagyományteremtő hétvégével várja vendégeit Budapest tengerpartja, a Lupa augusztus 24–25–26-án. Lesz éjszakai fürdőzés, családi öbölátúszás, éjszakai SUP-túra, koncert és megannyi más, izgalmas program.

A Strandok Éjszakája sikerén felbuzdulva hagyományteremtő hétvégével vár mindenkit Magyarország legnagyobb fehér homokos vízpartja, a Lupa-tó. A hétvége a Prémium Beachen indul 24-én.

Ezen a „Lupa-éjszakán” lesz holdfényes lounge party, éjszakai fürdőzés, éjszakai SUP-túra, különböző helyeken különböző koncertek – live konga show, akusztik –, DJ partyk, búvárkodás és vacsoraest.

Fehér homok és kék víz várja a látogatókat Budapest tengerpartján (Fotó: Lupa-tó)

Másnap az Öböl strand adja a helyszínét az éjszakai fürdőzésnek és megannyi más programnak. Ezen a napon az Öböl területére ingyenes lesz a belépő.

A Lupa éjjel-nappal hétvége vasárnapján a sport kap főszerepet: ezen a napon rendezik a Lupa-átúszást az Öböl strandon. Különböző távokon és kategóriákban lehet indulni. Lesz „családi futam”, indulhatnak a résztvevők junior, felnőtt és senior kategóriában. Lehet úszni rövid távon, ami az Öböl strand és a félsziget közötti táv oda-vissza, vagy a hosszabb pályán, ami a Lupa Öböl – félsziget – Costes kék stég – Lupa Öböl útvonalon kb. 1600 m-es távot jelent. Az egész napos program reggel 9-kor indul, és este 17.30-kor lesz az eredményhirdetés értékes ajándékokkal.

Ez a nap még tartogat érdekes sporteseményeket, így a Premium Beachen kezdődik a Beach Flag Kupa II., és lesz amerikaistrandfoci-kupa is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top