Szabadidő

Félmilliót keres egy héten az anyuka, aki ölelésterápiával gyógyít

Az ausztrál anyuka egy kávéval és egyórányi öleléssel és simogatással önt lelket a klienseibe.

Az érintés gyógyító ereje legendás. Aki kapcsolatban él, annak természetes, aki azonban egyedül van, annak nagyon is feltűnő lehet a hiánya. Sok egyedülálló pedig manapság már komoly összegeket is hajlandó kifizetni azért, hogy megöleljék.

A háromgyermekes ausztrál édesanya, Jessica O’Neill fél éve foglalkozik hivatásszerűen az ölelés és a simogatás művészetével, és a biznisz hihetetlenül jól megy: egy héten 1500 dollárt, azaz 417 ezer forintot keres az ölelésterápiával.

Jessica és három gyermeke

A 35 éves Jessica 20 éves kora óta dolgozik masszázsterapeutaként. Az évek során egy fitneszoktató-, egy dietetikus- és egy tanácsadóképzést is elvégzett, de azt mondja, az ölelésterápiában találta meg igazán azt a módot, mellyel segíthet az embereken. Jessicánál háromféle ölelésterápián vehetnek részt a kliensek: a basic változat csak az ölelésről szól (80 dollár), a tanácsadással kiegészített verzióba ölelés és beszélgetés tartozik (110 dollár), míg a baráti stílusú foglalkozás egy közösen elfogyasztott kávét is tartalmaz (150 dollár).

Jessica O’Neill

Az anyuka azt mondja, főleg 35 év feletti férfiak keresnek menedéket az ölelésterápiában, de egyre több középkorú női vendége és fiatal fiú páciense is akad. Az idősebbeket a magány, a fiatalokat a digitális világ sivársága űzi hozzá. 

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top