Szabadidő

Szívmelengető választ küldött a NASA a 4 éves kislánynak

A Jupiter Európa nevű holdjáról érdeklődött a kislány, és valószínűleg nagyon meglepődött, amikor az óriási szervezettől választ kapott.

Cyrus Farivar és 4 éves kislánya imádja a világűrt, benne a Jupiter jeges, Európa nevű holdját, ahová a NASA hamarosan űrszondát küld, hogy fotókat készítsenek.

A kislány arról érdeklődött a NASA egyik tudósánál, David Williamsnél, hogyan tudnának segíteni abban, hogy az űrszonda szép képeket készítsen.

Valószínűleg senki sem gondolná, hogy egy akkora szervezet, mint a NASA válaszol egy ilyen levélre, de dr. Williams válaszolt a kislánynak.

Egy kétoldalas, kézzel írt levelet küldött neki, amelyben részletesen elmagyarázza a gyereknek, hogy miért jeges az Európa felszíne, és milyen érdekes pályán kering a Jupiter körül.

A levelét rajzokkal illusztrálta, valamint küldött egy képet a Jupiterről és az Európáról. Le a kalappal a tudós előtt, és biztos, hogy a kislány ezután még inkább a világűr megszállottja lesz.

(LADBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top