Szabadidő

Így teszi meg első ugrásait a bébikenguru – videó

Az alábbi tömény cukiságot Bradley-nek hívják, és egy ausztrál kengururezervátum lakója. Figyelem, a videó megtekintése megmagyarázhatatlan hangok előtörését idézheti elő akár felnőtteknél is!

Bradley az ausztrál kontinens közepén – de tényleg, majdnem pontosan a közepén – található Alice Springsben lévő Kangaroo Sanctuaryban született. Ez a hely arról nevezetes, hogy itt él az interneten rendkívül népszerű szuper izmos kenguru, Roger is.

Roger, a kenguru, aki úgy néz ki, mintha picit túltolta volna a kondizást (Fotó: The Kangaroo Sanctuary)

Most azonban nem róla lesz szó, hanem a már említett Bradley-ről, aki még csak néhány hetes, ennek ellenére láthatóan nagyon érdeklődő, barátságos kis jószág, aki gondozói segítségével gyakorolgatja az ugrándozást. Az alábbi videón is ez látható, na meg persze az, hogy Bradley, minden kengurukölyökhöz hasonlóan, imád az anyja erszényét idéző pihe-puha szütyőkben – általában párnahuzatokat használnak erre a célra – tartózkodni.

A Kangaroo Sanctuary nem csak a turisták körében népszerű, rengetegen látogatják, hogy a különféle erszényesekkel – valamint néhány „vendégművésszel”, tevékkel, vombatokkal – megismerkedjenek. A rezervátumnak természetesen saját Instagram-oldala is van, amit érdemes követni, mert az alábbihoz hasonló csodálatos fotók-videók kerülnek fel rá. A lenti felvételen egyébként egy Jackie nevű aprócska kenguru mutatja be, hogy a „műerszénybe” beugrani bizony nem is olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. 

Reméljük, a kis Bradley és Jackie kalandjairól rendszeresen beszámolnak majd a parkban dolgozó gondozók és állatorvosok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top