Szabadidő

Ed Sheeran fellép a Szigeten jövőre

A popzene egyik legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását. Ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Több mint egy éve tárgyalunk Sheeran ügynökségével, és nagy öröm, hogy ilyen hamar bejelenthetjük őt. Az pedig megtisztelő, hogy Sheeran első magyarországi koncertjét a Szigeten adja, és rajtunk kívül is csak egy fesztiválon lép fel a stadionkoncertek mellett – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője. – A Sziget történetében ilyen korán még nem hoztunk nyilvánosságra headlinert.

FOTÓ: MTI/EPA/HERBERT P.OCZERET

Ed Sheeran alig 10 éve lépett a zenei pályára, azóta bezsebelt több mint 100 zenei díjat, köztük 4 Grammyt, számait többmilliárdszor nézték meg a legnagyobb videomegosztón. A Shape of You-t például közel négymilliárdszor, nem beszélve arról, hogy tavaly ő volt a világon a legtöbb eladást produkáló zenész – emlékeztet a Sziget sajtóközleménye. Egyébként nemrég derült ki róla, hogy titokban megnősült.

A következő Sziget Fesztivált 2019. augusztus 7. és 13. között rendezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top