Szabadidő

Szívhez szóló üzenetet talált a táskájában a szorongással küzdő 17 éves lány

Bátorító levelet talált a táskájában egy 17 éves lány, aki a vonaton egy barátjával beszélt szorongásáról. A szívmelengető sorokat egy ismeretlen csempészte a diák táskájába, akit most meg szeretne találni.

Teljesen le volt döbbenve a 17 éves brit diáklány, miután egy bátorító levelet talált a táskájában egy vonatút után. Most meg szeretné találni azt, akinek a sorokat köszönheti.

Üzenetet talált a táskájába rejtve a 17 éves lány – forrás: Pixabay

Courtney Robb azután fedezte fel a levelet a táskájában, hogy egy vonatút alatt egy másik diákkal a szorongásáról beszélt, miközben hazafelé tartott. A 17 éves lányt ledöbbentette a levél, amit egy idegen csempészett a táskájába a vonaton. A levélben ez állt:

Remélem, hogy nem tartod furcsának vagy kellemetlennek, de nem tudtam nem hallani a beszélgetésed. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem erős, gyönyörű vagy, és minden jó dolgot megérdemelsz az életben. A múlt nem határozza meg, hogy ki vagy. Mindig előre tekints! A lány a vonaton.

Külső kódTörlésSzerkesztés

Courtney néhány hete járt az Aberdeen Művészeti Akadémián zajló professzionális táncképzésre, de a hosszú vonatutak miatt nem érzi jól magát, mert egyszer már vált bűncselekmény áldozatává. „Nagyon halkan beszélgettünk erről a barátnőmmel, de nem gondoltam, hogy a lány, aki mellettünk ült, és fülhallgató volt a fején, hall mindent” – mondta a lány, aki sírni szeretett volna, amikor otthon megtalálta az idegen lány sorait a táskájában.

A 17 éves diáklány személyesen szeretné megköszönni az ismeretlen bátorító üzenetét, ezért szeretné megtalálni a 20-as évei elején járó, világosbarna, középhosszú hajú lányt. „Csodálatos üzenet írt, pont olyant, mint amire épp szükségem volt. Megérdemli, hogy tudja, mennyire hálás vagyok” – mondta Courtney.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top