Szabadidő

15 kihagyhatatlan idézet az Aranyéletből

Te is nagy Aranyélet-rajongó vagy? Akkor ezt az összeállítást imádni fogod! Itt vannak a legjobb Aranyélet-idézetek!

Október 14-én érkezik az Aranyélet 3., befejező évada az HBO-n. A premier apropójából kigyűjtöttünk 15 ütős idézetet és párbeszédet a tévésorozat előző szériáiból. Neked melyik a kedvenced?

„Csinálj amit, akarsz. Ha haza tudsz hozni annyit, amennyiből megvan a ruha, kaja, rezsi, suli, havi nettó 700, éntőlem azt csinálsz, amit akarsz. Te is ismered a mondást: nyerő taktikán ne változtass!” (Janka Attilának, S0102)

„Fogalmad sincs, hogy én mit csinálok azért, hogy nektek aranyéletetek legyen, miközben mást sem csinálsz, csak 15 éve mereszted itthon a segged.” (Attila Jankának, S0102)

– Kevesebből is ki lehet jönni, ha hajlandó lennél engedni a mi csodálatos életünkből. (Attila)
 – Éltem eleget szarul. (Janka, S0103)

„Az ember hajlamos beleragadni a rosszba, amíg valami vagy valaki rá nem ébreszti, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy a rosszra fecséreljük.” (Janka Kálmánnak, S0105)

„Na, keresztfiam, tanulj valamit, csak, hogy soha többet ne hidd azt, hogy baszakodhatsz velem! (…) Na, gyere! Te fogod a lábát.” (Endre bá Márknak, miután Endre lelőtte Gyukát, S0105)

„Végül is mindkettőnknek bejött valami: tied lett a Janka, enyém meg a lóvé.” (Endre Attilának, S0106)

„Nem megyek vissza a panelba.” (Janka Attilának, S0106)

„Ezt a családot ketten tartottátok el, ti ketten tesztek ki egy férfit.” (Janka Attilának Endréről, S0107)

„Az egy másik világ volt. Abban úgy kellett élni, most meg így lehet.” (Janka Attilának, S0101)

„Elegem van attól, hogy a sok okostojás azzal jön, hogy mindig van választás, meg hogy így meg úgy lehet másképp. Egy nagy büdös lószart. Valaki erre született, valaki arra. Valaki ebben jó, valaki abban. De mindenki úgy él, ahogy tud. És a végén kurvára benyújtják a számlát.” (Attila Márknak, S0108)

Az Aranyélet 3. évada vasárnap kerül fel az HBO GO-ra teljes hosszában, a tévében pedig vasárnaponként vetítik majd az új részeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top