Szabadidő

Ez történt az elmúlt években a sármos Backstreet Boys fiúkkal

Csajok, ugye ti is emlékeztek még az öt szívdöglesztő fiúból álló Backstreet Boysra? Mutatjuk, kivel mi történt az elmúlt 26 évben.

Nick Carter

Nick Carter, Backstreet Boys, Backstreet Boys koncert

Buggyos rappernadrág, gombafrizura, ártatlan mosoly. Valahogy így ismertük meg Nick Cartert. Hát nem rögtön megszerettük?

Sokunkat ért csalódásként, hogy ő anno Paris Hiltont választotta. Annyit azért megállapíthatunk, hogy Nicknek egyáltalán nem áll rosszul az öregedés, és ez különösen igaz azóta, hogy letette a poharat. Carter tíz éven át súlyos alkoholproblémákkal küzdött, és a drogokat sem vetette meg, de ma már tiszta.

Nick és testvérei 2006-ban elindítottak egy valóságshow-t Carterék háza címmel. A színészet mellett belevágott a rendezésbe is. 2010-ben leforgatta első rövidfilmjét The Pendant címmel. 2015-ben egy zombi-westernt is írt Dead 7 címmel. Carteren kívül Howie Dorough és A.J. McClean is feltűnt a filmben.

Az énekes 2008 óta él boldog párkapcsolatban Lauren Kittel, az esküvőt 2014. április 12-én tartották párjával. Idén szeptemberben felesége elvetélt. A hírek szerint a páros második közös gyermeke kislány lett volna.

Brian Littrell

Brian Litterey, Backstreet Boys, Backstreet Boys koncert

Bevallom, nekem ő volt a kedvencem. Olvadoztam, amikor énekelt.

Brian régóta dédelgetett álma volt, hogy szólóban is kipróbálja magát. 2006. május 2-án jelent meg első önálló, Welcome Home című albuma. 2005 nyarán az album előfutáraként jelent meg az In Christ Alone című dala, mely a Billboard rangsoroló listájának első helyén landolt. A következő kislemez címadó dala Welcome Home (You) a második helyet kaparintotta meg.

Feleségét, Leighanne Wallace-t az As long as you love me című dal kisfilmjének forgatásán ismerte meg, 1997-ben. Két évre rá, szenteste kérte meg a modell-színésznő kezét, 2000. szeptember másodikán pedig össze is házasodtak.
Brian egyébként úgynevezett feszes izom diszfóniától szenved. Ezt azt jelenti, hogy időszakonként rekedt lesz a hangja. Reméljük, a budapesti koncerten azért jól hallhatjuk énekelni.

Howie Dorough

Howie Dorough, Backstreet Boys, Backstreet Boys koncert

Habár félig spanyol származású, nem beszél spanyolul. Howie már 3 évesen szeretett énekelni. Tinédzser évei alatt Tagja volt a Menudo nevű latin fiúcsapatnak. Nemzetközi hírnévre azonban a Backstreet Boysszal szerzett.
2011-ben jelent meg egyetlen szólóalbuma, Back to me címmel. A lemez mérsékelt sikereket ért el.
Az énekes rajong az ázsiai ételekért, de a turnék alkalmával mindig megkóstolja az adott ország jellegzetes fogásait. Jövőre talán a magyar gulyást sem hagyja ki.

A.J. McLean

A.J. McLean, Backstreet Boys, Backstreet Boys koncert

A 2000-es évek elején McLean kitalált magának egy alteregót Johnny No Name néven, ebbe a szerepbe bújva többször is egyedül lépett fel. Saját állítása szerint az alteregója kicsit őrültebb, mint A.J.

2001-ben vonult először rehabra alkohol- és drogfüggősége miatt, miután Kevin szembesítette betegségével. 2011-ben ismét bevonult, ezúttal személyes indíttatásból, hogy az NKOTBSB Tour-on egészségesen tudjon fellépni.
2010. január 20-án McLean szólóalbumot jelentetett meg Have It All címmel.

Függőségei legyőzésében nagy szerepe volt feleségének, Rochelle Karidisnek, akivel 2011. december 17-én házasodtak össze. Első gyermekük, Ava Jaymes 2012. november 27-én született. Második kislányuk, Lyric Dean 2017. március 17-én jött világra.

Kevin Richardson

Kevin Richardson, Backstreet Boys, Backstreet Boys koncert

Kevin az egyetlen tagja az együttesnek, akinek nem jelent meg szólóalbuma. Tervei közt szerepelt ugyan egy, az őt inspiráló dalokkal kiadott lemez, de a Backstreet Boysba való visszatérés miatt ez az elképzelése nem valósult meg. Így csupán a ki nem adott Cover Storyról egyetlen, Billy Joel-feldolgozás, a She’s Got a Way jelent meg.
Modellkedett a Versace-nak Ashton Kutcherrel, és a Vogue-nak is.

Kristin Kay Willitset egykori munkahelyén, a Disney Worldben ismerte meg, amikor együtt dolgoztak a Szépség és a Szörnyeteg című darabban. Eljegyzésüket 2000 februárjában jelentették be, esküvőjüket június 17-én tartották. Házasságukból két gyermek született: Mason Frey 2007. július 3-án, Maxwell Haze pedig 2013. július 10-én született.

A Backstreet Boys a kilencvenes években kétszer is fellépett Magyarországon: előbb 1996-ban, majd 1997-ben. Most újra turnéra indulnak, és legnagyobb örömünkre 2019. június 25-én a Papp László Budapest Sportarénában lépnek fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top