Szabadidő

Kiderült, min dolgozott halála előtt a szuperhősök keresztapja

Halála előtt lányával közösen talált ki egy szuperhőst Stan Lee, a leghíresebb Marvel-szuperhősök atyja.

J. C. Lee, teljes nevén Joan Celia Lee a TMZ-nek beszélt arról, hogy Dirt Man karaktere volt az apjával közös „utolsó titkos kis kedvencük”. Hozzátette, egész életében arra várt, hogy Stan Leevel együtt alkothasson meg egy szuperhőst. Nem bocsátkozott részletekbe arról, hogy milyen sorsot is szántak Dirt Mannek, de annyit elárult, reméli, hogy viszontláthatja a karaktert a mozivásznon.

Stan Lee (forrás: MTI/AP/Reed Saxon)

J. C. Leeről azért azt érdemes tudni, hogy Stan Lee életének utolsó éveiben folyamatosan jogi vitában állt az apjával, és igyekezett a Lee-vagyon minél tetemesebb részét minél hamarabb saját tulajdonába vonni. Ennek fényében azért Dirt Man története sem feltétlenül hiteles.

Stan Lee, a Pókember, a Vasember és számos más legendás képregényszuperhős alkotója hétfőn hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahova aznap mentő vitte be. A Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke december 28-án töltötte volna be 96. életévét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top