Szabadidő

Titokzatos levelet kaptak a soltvadkerti rendőrök

Rövid időn belül „kinyomozták”, hogy ki volt a feladó.

Titokzatos levelet kaptak a soltvadkerti rendőrök. A boríték „Attilának” volt címezve, a levelet szabályosan, postán küldte el a feladó. A rendőrőrsön csak egy Attila nevű rendőr szolgál, Süveg Attila rendőr törzsőrmester, körzeti megbízott, aki úgy gondolta, talán neki szól a levél. A borítékot kibontva egy gyermekrajzot talált, ami egy rendőrt ábrázolt. Mivel hasonlóságot vélt felfedezni saját maga és a rajz között, immár bizonyossá vált, hogy csakis ő lehet a címzett – írja a Police.hu.

A feladót, Trapp Bence harmadik osztályos soltvadkerti kisfiút „az egyik közösségi portál” segítségével találták meg. Mint kiderült, Bence nagy rajongója a rendőröknek, olyannyira, hogy szülei egyenruhát is varrtak neki, amit a kisfiú gyakran visel. Bence egy nyári rendezvényen találkozott a törzsőrmesterrel, a rajz ennek hatására készült.

A rendőrök úgy döntöttek, meglepik Bencét, a kisfiú így péntek reggel rendőrautóval utazhatott az iskolába, illetve egy ajándékcsomagot is kapott a rajz ihletőjétől.

Police.hu

Police.hu

Police.hu

Police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top