Szabadidő

Alföldi Róbertet az Akadémia tagjának választották

Megtartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Tudományos Akadémia által alapított Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia. Új tagokat választottak, köztük Alföldi Róbertet és Szász Jánost is.

Alföldi Róbertet is tagjai közé választotta az MTA által alapított Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémia. A színész-rendező mellett a mozgókép- és színházművészeti osztály tagja lett még Szász János,  míg az irodalmi osztály rendes tagjává választották Bari Károlyt, szenior tagjává Szakonyi Károlyt, tiszteleti tagjává pedig Bruck Edithet.

Az építőművészeti osztály tagja lett Nagy Iván (rendes tag), Lázár Antal (szenior tag) és Ján Stempel (tiszteleti tag). A képző- és iparművészeti osztály új tagjai: Erdély Dániel (rendes tag), Nemes Judit (szenior tag), Sárváry Katalin (szenior tag), Zoltán Mária Flóra (szenior tag). A zenei alkotóművészeti osztály tiszteleti tagnak Heinz Holligert választotta – írja a szinhaz.org.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top