Szabadidő

Michelle Obama önéletrajza lett az év legsikeresebb könyve

Michelle Obama Így lettem című könyve kétmillió eladott példánynál tart. Jön magyarul is.

Michelle Obama Így lettem (Becoming) című önéletrajzi könyve november 13-án jelent meg a tengerentúlon, azóta több mint kétmillió példányt adtak el belőle az Egyesült Államokban és Kanadában. Ezzel a volt first lady kötete 2018 legnagyobb példányszámban eladott könyve – írja a hvg.hu.

A könyv vezeti a New York Times, a USA Today és a Publishers Weekly sikerlistáját, ahogy a brit, német, francia és számos más ország eladási listáit is.

Michelle Obama (Getty Images)

A könyv december 7-én jelenik meg magyarul. A kiadó így ajánlja: „Az Így lettem hol szerény iowai konyhákba, hol a Buckingham-palota báltermeibe kalauzol minket. Megtapasztaljuk a mérhetetlen szomorúság, az elképesztő szívósság és bámulatos kitartás pillanatait is. Egészen közelről láthatjuk, mi zajlik e páratlan, úttörő történelmi személyiség lelkében, miközben azért küzd, hogy hitelesen éljen, hogy saját erejét és hangját magasabb eszmék szolgálatába állítsa. Őszintén és bátran megosztott történetei arra ösztönöznek, hogy feltegyük magunknak is a kérdést: kik vagyunk, és kivé akarunk válni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top