Szabadidő

Megdöbbentő okból dobták ki a kedvenc kocsmájából

Állítólag a vendégek sokat panaszkodtak a kellemetlen szagokra.

Egy idős férfit kidobtak a kedvenc kocsmájából, mert vele volt a három vadászgörénye, amelyek terápiás állatként segítenek neki.

Az 57 éves egykori katona, Tim Pender az angliai Mousehole településen rendszeresen evett és ivott az Old Coastguard nevű helyen. Gyakran magával vitte a három vadászgörényt, Joyt, Grace-t és Jasont.

A férfit nemrégiben azért rakták ki a pubból, mert a vezetőséghez több panasz érkezett az állatok kellemetlen szaga miatt. Azt is megtiltották, hogy máskor a görényekkel menjen a helyre. A férfi nagyon elkeseredett az eset után, szerinte diszkrimináció áldozata lett.

Timnek agorafóbiája van, fél a tömegtől, a nyílt tértől, és egyedül nem mer kilépni a lakásából. A három vadászgörény azonban segít neki a betegségével együtt élni, és abban, hogy el tudjon menni otthonról.

A vendéglátóhely vezetője azt mondta, nagyon udvariasan közölték a férfival, hogy mi a vendégek problémája, de ő durván viselkedett a személyzettel, ezért kérték tőle, hogy távozzon.

(SWNS)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top