Szabadidő

Még ma töltsd le a Flickrről a fotóidat, különben elvész az összes

Tulajdonosváltás áll a háttérben.

A Flickr nevű képmegosztó üzemeltetői február 5-én kedden tömegesen elkezdik törölni azoknak a felhasználóknak a fotóit, akik nem fizetnek éves díjat a szolgáltatásért. Ez azt jelenti, hogy ha meg szeretnéd tartani a régi fotóidat, még ma le kell töltened őket – figyelmeztetett a Gizmodo.

A képtörlések mögött a Flickr tulajdonosváltása áll: amikor tavaly a SmugMug nevű cég felvásárolta a képmegosztót, bejelentették, hogy az ingyenes fiókok ezentúl mindössze 1000 fénykép tárolására lesznek alkalmasak. Aki „korlátlan” tárhelyet szeretne, annak évi 50 dollárt (~14 ezer forintot) kell fizetnie egy Flickr Pro accountért.

Sajnos az oldalon nincs lehetőséget arra, hogy egyetlen kattintással letöltsd az összes képedet, csak 500 képenként haladhatsz, illetve az albumokat is le lehet egyben tölteni. Ennek mikéntjeiről bővebben itt olvashatsz!

iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top

Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

A hét legizgalmasabb cikkei!
Friss sztárhírek itthonról és külföldről
Tudd meg, mit mond a horoszkópod!
Regisztráció

Elfelejtett jelszavad helyett könnyen tudsz új jelszót megadni, ehhez az alábbi lépéseket kell csak követned:

  1. Add meg az alábbi beviteli mezőben az e-mail címed vagy felhasználóneved
  2. A hozzád tartozó címre kiküldünk egy levelet a jelszócseréhez. Ellenőrizd a SPAM mappádat is, ha nem látod pár percen belül a levelet a beérkezettek között.
  3. A levélben kapott linket 24 órán belül lekattintva eljutsz egy felületre, ahol megadhatod az új jelszavad
  4. Jelentkezz be a friss jelszóval

Fiókod törléséhez add meg a jelszavadat:

Itt tudod a jelszavadat megváltoztatni:

Új jelszó mentése