Szabadidő

Csütörtökön már 20 fok is lehet

Visszatér a tavasz a jövő héten, csütörtökre már 20 fokot ígérnek.

Vasárnap még télies lesz az időjárás, változó vastagságú, szakadozott felhőzet mellett hol rövidebb, hol hosszabb időszakokra süt ki a nap. Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul. Késő estére 0 és -5 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Hétfőn változó mennyiségű és vastagságú fátyolfelhő, többórás szűrt napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északnyugati szél a Dunántúl északnyugati részein megélénkül, sőt ott erős széllökések is lehetnek, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között várható.

Kedden többnyire közepesen vagy erősen felhős idő várható. Csapadék nem valószínű. Az északi, északnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul, nyugaton lesz az enyhébb idő.

Szerdán  többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire gyengén felhős időre számíthatunk sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. A nyugati, délnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top