Szabadidő

Elkápráztatta a világot a Down-szindrómás modell kisfiú

„Mosolygós Riley” több világmárka reklámjában is szerepelt már. A négyéves kisfiú az óvodában is nagyon népszerű.

A Zebede Management modellügynökség leszerződtetett egy Down-szindrómás brit kisfiút – írja a LAD Bible. A 4 éves Riley Baxtert csak „Smiley Riley-ként” (Mosolygós Riley) emlegetik – nem véletlenül, hiszen kedves személyiségével és ragyogó mosolyával pillanatok alatt elkápráztatta a divatvilágot.

Fotók: Kristy Baxter / Caters News

A kis Riley olyan márkák reklámjaiban szerepelt, mint a Mothercare vagy a Jamie Oliver felesége, Jools által elindított Little Bird. A rochesteri kisfiú betegsége ellenére majd kicsattan a jókedvtől, pedig szülei, a 40 éves Stuart és a 42 éves Kirsty eleinte nagyon aggódtak amiatt, hogy hogy boldogul majd az életben.

Szerencsére feleslegesen féltették: Riley nemcsak a divatvilágban, de az óvodában is nagyon népszerű. „Miután megtudtuk, hogy Down-szindrómával született, elsírtam magam – nem azért, mert attól féltem, így nem tudom majd igazán szeretni, hanem azért, mert tudtam, milyen gonosz hely tud lenni a világ – mondta Kirsty. – Nem is tévedhettem volna nagyobbat!”

A kisfiú nagyon élvezi a modellmunkát. „Imádja a kamerát. A fotósok szeretik, ha egy gyerek természetesen viselkedik a fényképezőgép előtt, és mivel ő természeténél fogva vidám gyerek, mindig fantasztikusan teljesít – lelkendezett az édesanyja. – A világon mindent örömmel, mosolyogva csinál, így az emberek sem a fogyatékosságát, csak egy mosolygós kisfiút látnak benne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top