Szabadidő

Bordély nyílt a szomszédban, nem tud aludni a család a hangos szex miatt

A szülők attól tartanak, hogy a 9 hónapos kisfiuk egészségét is veszélyezteti a folyamatos hangoskodás.

Amikor megtudták, hogy gyerekük születik, Erika és Attila igazi családi fészket varázsolt az Örs vezér tere mellett lévő panellakásukból. Ám mire a felújítás után visszaköltöztek, új bérlők érkeztek a fölöttük lévő lakásba. Azóta tisztán hallják a kuplerájként működő lakásból az összes nyögést és ágyrecsegést – írja a Blikk.

A család egy éve nem tud aludni, a szomszéd lakás mindhárom szobájából szexre utaló hangok szűrődnek ki. A lányok köntösben járnak le a boltba, a házban pedig idegen, gyakran rossz külsejű férfiak fordulnak meg.

A pár kisfia 9 hónapos, a szülők pedig attól tartanak, a pici egészségét is veszélyezteti a zajongás. Folyamatosan felébred, ha hangosabb kuncsaft érkezik, akár félóránként is felkel. Az édesanyának egyre rosszabb a vérképe, mellékvese-betegsége van, aminek köze lehet az alváshiányhoz.

A szülők mindent megpróbáltak, de a helyzet nem változott. A lakás tulajdonosa azt mondta, masszázsszalonnak adta ki az ingatlant, és úgy is működik a hely. A közös képviselő nem tett semmit, a lakók szerint a rendőrség azzal szerelte le őket, hogy a prostitúciót nem bünteti a törvény.

Felkeresték a gyermekjóléti szolgálatot, még az adóhatóságot is, de mindenki tehetetlen. A jegyző bírósági eljárást javasolt, az viszont még másfél-két év.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top