Szabadidő

150 ezer forintért vett sütit egy férfi egy csapat kiscserkésztől

Hogy ne kelljen a hidegben álldogálniuk.

Több mint 150 ezer forint értékben vett süteményt két kiscserkésztől egy amerikai férfi, hogy a gyerekeknek ne kelljen tovább a hidegben álldogálniuk.

Az esetről a cserkészcsapat vezetője, Kayla Dillard számolt be a Facebook-oldalán. Elmondása szerint a két kislány egy üzlet előtt árulta a cserkészsütiket a dél-karolinai Greenville-ben, amikor egy férfi odalépett hozzájuk, és vásárolt tőlük hét dobozzal 40 dollárért (~10 ezer forintért).

A gyerekek már ennek is nagyon örültek, hát még, amikor a férfi néhány pillanat múlva visszatért, és 500 dollárért felvásárolta a teljes készletet. A férfi állítólag azt mondta, azért veszi meg az összes édességet, hogy a gyerekeknek ne kelljen tovább odakint fagyoskodniuk.

Micsoda csodálatos ember! Nagyjából 1 fok lehetett aznap este, és már két órája ott voltunk, amikor megérkezett. Szabályosan sokkolt minket a dolog. A lányok annyira örültek, és olyan hálásak voltak!

– mesélte Dillard. A történet azóta nagyot futott a Facebookon.

Kiemelt képünk illusztráció (iStock)

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top