Szabadidő

Elfelejtett ruhát vinni magával az esküvőre, a légitársaság mentette meg

Mázlija volt annak a nőnek, aki éppen a legfontosabbat felejtette el magával vinni a külföldi esküvőre.

Taylor Kenney a texasi Houstonból indult a barátnője esküvőjére Costa Ricára. Fontos feladata volt: ő volt az egyik nyoszolyólány. Csak éppen az erre alkalomra vásárolt ruhát felejtette otthon, és erre már csak Costa Ricában jött rá.

Pexels

Kenney feltalálta magát: nyilvános Twitter-üzenetet írt a Southwest légitársaság oldalára azzal a kéréssel, hogy nem tudnák-e valahogy utánaküldeni a ruhát. Kinézte, hogy egy másnapi járat még érkezik a szigetre az esküvő előtt, és azt akarta megszervezni, hogy azon a gépen fönt lehessen a ruha. A légitársaság részéről válaszoltak is a kérésre, és egy olyan twitteres üzenetváltás vette kezdetét, amit folyamatosan egyre több internetező figyelt.

Végül sikerült is elintézni, hogy valaki eljuttatta a ruhát a reptérre, a gép elszállította, a légitársaság Costa Rica-i irodájában pedig megőrizték, amíg Kenney érte jött – még épp időben az esküvő előtt.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top