nlc.hu
Szabadidő
Pizzát rendelt a gépen rekedt utasoknak a jószívű pilóta

Pizzát rendelt a gépen rekedt utasoknak a jószívű pilóta

Most kész hősként ünneplik a közösségi oldalakon.

Pizzát rendelt az utasoknak az Air Canada pilótája, amikor egy hóvihar miatt órákon keresztül kellett várakozniuk a repülőgépen.

A gép Torontóból repült volna Halifaxba, de időjárási nehézségek miatt le kellett szállniuk Frederictonban. Hosszú ideig várakozott a repülőtéren, az egyre nyűgösebb utasokkal a fedélzeten.

Ekkor támadt az a szenzációs ötlete az egyik pilótának, hogy pizzával békíti meg az utasokat. Egészen pontosan 23 sajtos-pepperonis pizzát rendelt egy közeli étteremből. A terv bevált: a fedélzeten ülők néhány pillanattal később már a közösségi oldalakon méltatták a figyelmes pilótát.

Philomena Hughes, az egyik utas így nyilatkozott:

Annyival stresszesebb élmény is lehetett volna ez az egész, de a pilóta megkönnyítette a dolgunkat. Sokan segítettek, néhány szabadnapos pilóta is utazott a fedélzeten, ők osztották szét a pizzát. Mindenki beleadott valamennyit, úgyhogy nem kellett egyedül kifizetnie.

(Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top