Szabadidő

Jövő héten jönnek az esős napok

Szombaton még sokat süt a nap, de aztán a jövő hét közepéig szükség lesz esernyőre.

A sok napsütés mellett gomolyfelhő-képződésre, csapadékmentes időre számíthatunk. Az északias szél többnyire mérsékelt marad, de az Alföld délkeleti részein átmenetileg megélénkülhet a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható. Késő estére 6 és 12 fok közé hűl le a levegő – írja a kiderul.hu.

Vasárnap gomolyfelhős, napos időjárás várható, késő délutántól, estétől északon néhol zápor előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között valószínű.

MTI/Varga György

Hétfőn közepesen és erősebben felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, elszórtan alakul ki eső, zápor. Többfelé megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

Kedden eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik a felhőzet, és napközben változóan felhős időre számíthatunk. Szórványosan alakul ki eső, zápor. Többfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Szerdán visszatér a napsütés. Közepesen és gyengén felhős területek és időszakok egyaránt lesznek, számottevő csapadék nem valószínű. Többfelé megerősödik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top