Szabadidő
Szponzorált tartalom

NATURALLY 7 koncert Budapesten! (x)

2019. március 27. 19:30. MoM Sport!

A világ legjobb a capella „Vocal Play” produkciója érkezik Budapestre.

A Naturally 7 együttes március 2-án kezdi meg európai turnéját. Április 2-ig koncerteznek, majd visszatérnek az Egyesült Államokba, ahol a tavasz második felében végigkoncertezik Amerikát.  Dalaikat csodálatosan gazdag és kellemes harmóniák vezérlik gyönyörű vokálmegoldásokkal és a Naturally 7 egyedi tehetségével kombinálva. A változatos hangszereket az énekesek saját hangjukkal elevenítik meg. Ez a stílus és technika rendkívül ritka és különleges.  A „Vocal Play”-t róluk nevezték el. 2019-én április 13-án adják ki Both Sides Now című hetedik albumukat, melyből  a koncerten a magyar rajongók is kapnak egy kis ízelítőt.

Budapesten 2019. március 27-én  19:30 órától találkozhatunk a fiúkkal a MoM Sportban.

Az új album és az ehhez tartozó turné érdekes újdonságokat tartogat számunkra, többféle műfajt ölel át, az egy évszázadon átívelő klasszikus dallamoktól kezdve (mint például Antonín Dvořáktól a Going Home) Anglia leghazafiasabb himnuszán át (Jerusalem) egészen Roberta Flack The First Time Ever I Saw Your Face vagy Sting Shape Of My Heart című daláig. Elhangzik majd egy capella YouTube-szenzáció Peter Hollens közreműködésével, valamint Paul McCartney Pipes of Peace című dala.

A főcímdal Joni Mitchell szerzeménye, a Both Sides Now. Az együttes saját eredeti szerzeménye, minden koncertjük záródala, a Caught in the Moment, melyben közreműködik a Naturally 7 rajongója, a Pentatonix együttes tagja, Kevin Olusola csellón. Kevin lelkesedése, hogy együtt játszhat a bandával, nem meglepő, hiszen sokan úgy tekintenek a Naturally 7 tagjaira, mint a vokálműfaj modern „keresztapjaira”. Kevin csellója lesz az egyetlen valódi hangszer, amely megszólal ezen az új mesterművön, a Vocal Play királyok új nagylemezén!

Slágereiket már több mint 20 millióan élvezik a YouTube-on. Korábban Michael Bubléval közös világturnéjukon 467 koncerten több mint 4 millió nézőnek 25 országba vitték el zenéjüket a világ minden tájára (3 duettet elő is adtak Michael Bubléval). Töretlen sikerek vannak mögöttük, és hatalmas sikerek előttük.

A koncerten várhatók figyelemre méltó feldolgozásai olyan világhírű slágereknek, mint Phil Collins Feel It (In The Air Tonight) című száma vagy a Coldplay emlékezetes Fix You című dala, és minden bizonnyal hallhatjuk majd a Wall Of Sound című saját szerzeményüket is.

A New York-i vokálbanda igazi örömteli és szívmelengető estét ígér az igényes muzsika kedvelőinek. Ne hagyja ki!

A Naturally 7 kilóg az a capella énekegyüttesek sorából, inkább a vocal play meghatározás illik rájuk. Míg az a capella hangszerek nélküli éneket takar, a Naturally 7 tagjai »hangszerekké válva« énekelnek, trombitaként, elektronikus gitárként, nagybőgőként, dobként és még sok más hangszerként –  kizárólag a saját hangjukat használva. Olyan, mint egy optikai csalódás, csak hangzásban.”   Boston Globe

 

A jegyek itt elérhetőek.

 

A Naturally 7-ről:

A Wall Of Sound című albumuk a top 30-as lemezlista élére került Angliában. Az együttes a Coldplay koncertek vendégeként lépett fel, valamint több nagyobb tévécsatornán is szerepeltek, mint például a Royal Variety Performance, Night at the Proms a Royal Albert Hallban, az Ellen DeGeneres Show, The Jay Leno Show és a Today Show. Más előadóművészekkel való legnevezetesebb együttműködéseik közül megemlítenénk duettjüket Ludacrisszel Quincy Jones legújabb stúdióalbumán.

A Naturally 7 tagjai:

Rod Eldridge – DJ

Roger Thomas – MC

Warren Thomas – dobok

Kelvin Mitchell – basszus hangok

Dwight Stewart – harsona

Garfield Buckley –szájharmonika

Ricky Cort – gitár

 NAUTRALLY 7  – Plusz

• Világturnék Michael Bublé vendég előadójaként

• 3 duett Michael Bubléval

• A Coldplay vendég előadója

• Duett Ludacrisszal Quincy Jones legújabb stúdiólemezén

• BET Honours kitüntetés Herbie Hancocknak

• Night Of The Proms Show-ban Mick Hucknall-lel és a The Jacksonokkal

All Natural Live album kiadása – DVD-n és CD-n 2013-ban

• Fellépés a The Arsenio Hall Show-ban

• Új stúdióalbum kiadása Hidden in Plain Sight címmel 2015-ben

 

A Naturally 7 életében a fordulópont 2007 őszén következett be. Az európai turnék csendes sikerétől a világ színpadára kerültek, több millió ember előtt játszottak.  A nemzetközileg elismert énekes, Michael Bublé különleges vendégeként a Naturally 7 Európában, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban minden este állva tapsoló közönséggel találkozott.

2009 volt az az év, amikor az együttes igazán befutott. Januárban a londoni Pigalle-ban telt házas koncerten játszottak, ahol számos híres művész lépett fel – a Coldplay Chris Martinja, a legendás zenész és producer, Brian Eno. Másnap meghívták a bandát, hogy csatlakozzon a Coldplayhez és Enóhoz a stúdióban. Az Egyesült Királyságból a Naturally 7 Kaliforniába utazott, ahol a rangos TED (Technology, Entertainment, Design) konferencián lépett fel, a közönség pedig állva tapsolta meg.

Több híres televíziós show-ban is felléptek, többek között a londoni Royal Variety Television Show-ban, az este csúcspontjaként még Károly herceggel is találkozhattak.

A gazdag harmóniákkal, hangszereket utánzó hihetetlen képességükkel és energikus színpadi jelenlétükkel a Naturally 7 az első Vocal Play együttes, amely mindenhol elbűvöli a közönségét, járjon bárhol is a világban.

Az együttes eredete 1999-be, New Yorkba nyúlik vissza, amikor Roger Thomas a testvérével, Warrennel és még öt másik tehetséges énekessel megalapította a bandát, akikkel az évek során megismerkedtek fellépéseik során.

Amikor egy a capella versenyre meghívták őket, megnyerték a tehetségkutatót, és továbbjutottak az országos döntőbe, valamint két másik énekversenyt is megnyertek abban az időben.

Az újonnan megízlelt siker birtokában nem tudták először eldönteni, hogy a Naturally 7 egy a capella énekcsoport legyen, vagy egy hagyományos együttes, de ekkor Rogernek egy új ötlete támadt: miért ne lehetne a kettő egyszerre.

Eszébe jutott, hogy gyermekkorukban a fivére, Warren mindig is akart egy dobfelszerelést, de az édesanyjuk nem engedte meg, mivel túl hangos lett volna. Ezért Warren megtanulta a különféle dobhangokat a szájával kiadni, ezzel ellensúlyozva egy valódi dobfelszerelés hiányát, így őt kérték meg, hogy legyen a Naturally 7 dobkísérete. Az ötlet továbbfejlődött, és mindenki kitalálta, hogy melyik hangszert tudná utánozni. Ezzel megszületett a Vocal Play ötlete, mely a Naturally 7 zenei hangzásának az alapja.

Koncertturnéikkal bejárták a világot, felléptek Európában, Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Kínában, Tajvanon, Dél Koreában, Japánban, Kanadában és az Egyesült Államokban.

Bohemian Rhapsody-feldolgozásuk kétszer is a brit slágerlista vezető dala volt, és sok más országban is jó darabig vezette a slágerlistákat világszerte.

Elképesztő tehetségük hihetetlenül szórakoztató élő színpadi show-val párosul, sokan ezért a világ egyik legjobb előadásának tartják. A Naturally 7 készen áll a további sikerekre és arra, hogy nézőit világszerte elkápráztassa!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top