Szabadidő

Magyar szakértője volt Tim Burton új filmjének, a Dumbónak

Tim Burton rendezővel és világhírű színészekkel dolgozott együtt Kristóf Krisztián a Dumbo című filmen, és még egy rövid szerepet is kapott.

Tim Burton barátságát is elnyerte az a magyar artista, akit a világhírű hollywoodi filmrendező szakértőnek kért fel a legújabb filmjéhez. Kristóf Krisztián fél évig dolgozott a Dumbo című produkcióban, ahol a cirkuszi jelenetek látványtervéért felelt – számolt be a Tények.

Krisztián közel fél évig olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Danny DeVito, Michael Keaton és Colin Farell. A rendezőt pedig annyira lenyűgözte a munkája, hogy köszönetképpen szerepet is adott neki a filmben.

Van egy olyan szerep, ami neked nagyon megfelelne. A csoportvezetőé, aki egy 120 fős parádét indíthat el az álmok utcáján

– idézte fel Tim Burton szavait a magyar szakember, aki így nemcsak segítette a látványos film elkészülését, de szerepel is benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top