Szabadidő

Mélabús zenét írtak Donald Trump tweetjeiből

Az amerikai elnök új frizurát is kapott erre az alkalomra, amely tökéletesen passzol a zenéhez.

A Super Deluxe nevű youtuber csapat különféle vicces videókban és paródiákban utazik, például horrorthrillert csináltak Brett Kavanaugh szenátusi meghallgatásából, de kifigurázták már a suttogásra építő, úgynevezett ASMR-videókat is az alábbi kiváló darabbal.

Mint látható, rendkívül pihent bandáról van szó, akik nem mennek a szomszédba, ha valami érfalrepesztő hülyeséget kell kitalálni. Így talán már érthető, miért gondolkodtak el azon, hogy Donald Trump tweetjei nagyjából olyanok, mintha egy kora kétezres évekből származó emoegyüttes dalszövegei lennének.

Donald Trump már elnökké választása előtt is imádta a Twittert, amióta azonban megválasztották az USA 45. elnökének, igazán csúcsra járatta ezt a műfajt. Amikor épp nem saját magát fényezi vélt vagy valós eredményei miatt, akkor ellenfeleinek szól be, legyen szó demokrata politikusokról, az általa a nép ellenségeinek nevezett újságírókról vagy akár egy-egy cégvezetőről, esetleg hollywoodi hírességről, aki kritikát merészelt megfogalmazni vele szemben.

Bár az alábbi videó már 2017-ben elkészült, mit sem vesztett a frissességéből, főleg, hogy a benne szereplő Trump-üzenetek, annak ellenére, hogy főként a 2016 végén lezajlott választással kapcsolatosak, tulajdonképpen akár tegnap is születhettek volna, Trump ugyanis annak ellenére, hogy már több mint két éve tölti be a hivatalát, gyakran előveszi a választás témáját.

Persze a sajtó gyepálása és a fakenewsozás állandó tartalom az elnöki Twitteren. De következzen inkább maga a dal, amely valóban olyan hangulatú, mintha egy arcba lógó frizurájú fiúegyüttes játszotta volna el dekadens arccal, mondjuk egy nagyváros félreeső ipari parkjának udvarán.

A szöveg itt-ott picit néha megdöccen, de a melankóliát a hörgős üvöltésekkel kombináló nóta valóban tökéletesen hozza az „emósok” kedvenc stílusának kötelező elemeit. Csak Trump meg ne hallja!

„Gyerünk, hadd lássam a kezeket, taps!” (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top