Szabadidő

Szívszorító búcsút vett egykori lakójától az állatotthon

A kutyának sajnos sem otthona, sem gazdája nem volt, mégis nagyon sokan szerették őt. Gyönyörűen elbúcsúztatták a menhelyen.

Lord 2011-ben, háromévesen került a fajtamentés gondozásába, gazdája adta le „kezelhetetlen” indokkal. 8 évig élt a Noé állatotthonban. Az ott dolgozók és az önkéntesek nagyon megszerették őt, ezért szívszorító sorokkal búcsúztatták, miután néhány napja átkelt a szivárványhídon.

“Ég veled Lordi, Szőke hercegünk…
Mikor hiszed, hogy van még idő, mikor vallod azt, hogy lennie kell szerető gazdának, aki eljön a Nagymacinkért s megtapasztalhatja végre milyen az, ha van családja, ha napi szinten szeretve van.
Nagyon szomorúan kell leírnom, ez nem sikerült. 
Csendben szeretetben kelt át a szivárványhídon. A várva várt csoda elmaradt, Lordinak nem adatott meg a szerető család. Bekövetkezett az, amit nem akartunk, amit egyetlen kutya sem érdemel, menhelyen kellett meghalnia. Könnyek csalódás hatalmas űr, amit hagytál Lordi, de kívánjuk Neked mindannyian legyél boldog corso odaát az örök vadászmezőkön a szivárványhídon túl.
Örökké velünk maradsz a szívünkben. 

Lord 8 évet élt velünk az állatotthonban. 8 év alatt rengeteg közös élmény, mosoly és könny jutott. Olvasd el a kis megemlékezésünket, ilyen CSODA volt Ő”

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top