Szabadidő
Szponzorált tartalom

Mesés ajándékötlet: a legizgalmasabb mesekönyvek névre szólnak (x)

Gyereknap, keresztelő, születésnap vagy más alkalom, amikor ajándékot szeretnél adni gyermekednek? Mi lehetne jobb egy névre szóló mesénél? A MeseVeled könyvek segítségével bárkiből lehet főhős a saját történetében.

Miért hasznos a mese?

Tény, hogy a mesélés pozitívan hat a gyermekek fejlődésére. Nincs olyan szülő, aki ne lenne ezzel tisztában, mégis sokan próbálják pótolni az esti mesét valamilyen mozgóképpel, amely leköti gyermekük figyelmét. A rajzfilmek azonban nem helyettesítik a személyes mesélést. A mesélt történetekben rejlő csodás világ megismerése nagyobb erőfeszítést, komolyabb képzelőerőt kíván a gyermektől, így nagyobb élményt is nyújt neki.

A kisgyermek mentális, szellemi és érzelmi fejlődése szempontjából óriási jelentősége van a mese hallgatásának ahhoz, hogy fejlett képi, szimbolikus világ alakuljon ki benne. Ez aztán a saját olvasási élményei alapján tovább fejlődik. Így nőhet fel egy gondolkodó, világra nyitott, fantáziadús gyermek.

A gyerekek a könyvek segítségével átélik a kalandokat, de a mesélő jelenlétének köszönhetően tisztában vannak azzal is, hogy  egyetlen sárkány vagy gonosz mostoha sem járhat valódi veszéllyel.

A mesélést érdemes már egészen pici korban elkezdeni, hiszen a szülők hangja megnyugtatja a gyermeket. Minden egyes szó, minden történet pozitív hatással van a fejlődésére. Sokkal szorosabb érzelmi kötődés alakul ki azok között a gyermekek és szülők között, akiknél rendszeres program az esti meseolvasás.

Mi az a MeseVeled?

A MeseVeled könyvkiadónál különleges mesekönyveket írnak és illusztrálnak. A MeseVeled könyvek névre szólnak, a történetben a megajándékozott a főszereplő. A mesében nemcsak a főhős nevét választhatjuk meg, hanem a főszereplő karaktert is saját gyermekünk mintájára tudjuk alakítani. Meghatározhatjuk hajszínét, szemszínét, bőrszínét, valamint szemüveget vagy szeplőt is választhatunk neki.

A kínálatban találunk vastag lapos, leporelló kihajtható mesekönyvet a legkisebbeknek, a nagyobbaknak – egészen kisiskolás korig – hosszabb meséket, kemény borítós könyveket.

A hagyományos mesekönyvekkel szemben a MeseVeled könyvek segítik az egészséges önbizalom kialakulását azáltal, hogy a mesékben a főhős maga a megajándékozott gyermek. A kis főszereplőnek nagy meglepetés, hogy a könyvben láthatja majd saját fényképét is.

A legjobb ajándék gyereknapra, keresztelőre, születésnapra egy személyre szabott, egyedi mesekönyv. A MeseVeled online felületén a meseveled.hu oldalon pillanatok alatt megrendelhetjük és akár 3 napon belül kézbe kaphatjuk ezt a szórakoztatóan fejlesztő, csodaszép meglepetést.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top