Szabadidő

Ingyenes lesz a belépés a gyerekeknek hétvégén a Vasúttörténeti Parkba

Nagyon sok programmal készülnek a szervezők.

Minden 14 év alatti gyermek számára ingyenes a belépés szombaton és gyereknaponVasúttörténeti Parkban – írta a 10.kerulet.ittlakunk.hu.

A gyerekeket különböző programokkal várják,  szombaton, délelőtt lesz

  • Halász Judit-koncert, fellép az Ákom-bákom Bábcsoport, délután pedig Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar lesz a színpadon.
  • Vasárnap délelőtt a Kifli zenekar ad koncertet, majd a Fabula Bábszínház előadása következik, végül Szalóki Ági koncertje zárja a napot.

A programok, foglalkozások mellett lesz ugrálóvár, vízi dodgem és Nickelodeon-játszópark is. Lehet majd jógázni, idénygyümölcsöt és -zöldséget kóstolni, a szervezők zöldségszobrászkodást is szerveznek, valamint lesz sütiműhely, fotósarok, szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos edukációs játékok, VR-programok és kockajáték-kiállítás.

Nem maradhat el a közlekedésbiztonsági program sem, valamint a rendezvény ideje alatt a gyerekek tűzoltó- és kukásautókra is felülhetnek.

(Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top