Szabadidő
Szponzorált tartalom

A tökéletes nyáresti programot keresed? Itt a válasz! (x)

Broadway-musical hazai ősbemutatója? Világhírű mesebalett? Moliére-komédia a legnagyobb hazai sztárokkal? A Szegedi Szabadtéri Játékok változatosabbnál változatosabb előadásai között te is megtalálod a kihagyhatatlan kedvencedet! Segítsünk választani?

Aki már járt a Szegedi Szabadtéri Játékokon, az biztos, hogy soha életében nem felejti el a csillagok alatt szerzett élményeket. A Dóm téri színpad méretei olyan monumentális produkciókra adnak lehetőséget, amelyek évről évre elkápráztatják a közönséget.

Idén nyáron egy itthon még sosem látott musical érkezik Szegedre, amely a Broadwayn elsöprő sikert aratott, és bemutatója évében öt Tony-díjjal jutalmazta a szakma. Nem másról van szó, mint a Titanic musicalről, amely a mindannyiunk által ismert történet eddig ismeretlen oldalát tárja elénk. Az álmokkal és álmodókkal teli, érzelemdús kosztümös darabot a legnagyobb hazai musicalsztárok előadásában láthatjuk, hiszen színpadra lép Veréb Tamás, Vágó Zsuzsi, Détár Enikő, Szabó P. Szilveszter és Kerényi Miklós Máté is. A hibátlan hangzás mellett egyedülálló látványra is számíthatunk, ahol a közönség a lenyűgöző úszó város fedélzetén érezheti magát!

Két júliusi estére az operák királynője, az Aida is birtokba veszi az ország leghíresebb csillagtetős színpadát. Az év operabemutatójaként emlegetett produkció több mint 100 fős kórusával és egy különleges civilizációt idéző látványvilágával nem csak az operarajongók szívét ejti majd rabul! De aki inkább a könnyedebb műfajokat szereti, az is megtalálja a tökéletes nyáresti programot, hiszen az Oscar-díjas filmen alapuló, Szerelmes Shakespeare című romantikus vígjáték két éjszakára a Madách Színházból Szegedre költözik.

A 2019-es évadot nemcsak az egyedülálló bemutatók teszik különlegessé, hanem az Újszegedi Színpad megújulása is. A romantikus hangulatú liget lombkoronái alatt az egész család megtalálja a tökéletes nyáresti szórakozást. A Koldusopera ironikus humorával és fülbemászó dalaival hódít, a Hófehérke és a hét törpe mesebalett pedig a tánc szemet gyönyörködtető szépségével nyújt önfeledt szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az idei év Moliére-komédiája, a Don Juan magával ragadó humora mellett valódi sztárparádéval kápráztatja el nézőit, hiszen az előadásban Jakab Tamás, Csákányi Eszter, Bodrogi Gyula és Kulka János is színpadra lép!

Aki nem akar lemaradni a produkciókról, amelyeket még évekig fognak emlegetni, annak érdemes minél előbb beszereznie a jegyeket!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top