Szabadidő
Szponzorált tartalom

5 praktikus dolog, ami a fesztiválszezonban nélkülözhetetlen

Gyakorlott fesztiválozó vagy, esetleg idén nyáron veted bele magad először egy többnapos szórakozásba? A következő dolgokat feltétlenül pakold be a táskádba!

A nyári fesztiválok hangulatához semmi sem hasonlítható, de azért, hogy valóban jó emlékekkel térj haza, még indulás előtt gondold át, mire lehet szükséged. Minden váratlan helyzetre nem készülhetsz fel, de a komfortérzetedet már néhány aprósággal is könnyedén biztosíthatod.

Esőkabát és gumicsizma

Tény, a napsütés legalább annyira fontos egy fesztiválon, mint a jó zene, az érdekes, szórakoztató programok és a finom ételek, italok. Az időjárás azonban sokszor szeszélyes még nyáron is, és nem kizárt, hogy a napot csak néha látjuk felbukkanni a felhők közül. Mivel esernyővel nem járkálhatsz egész nap a tömegben, és macerás is, a legjobb, ha viszel magaddal egy összehajtható esőköpenyt, és a gumicsizmát sem felejted otthon.

Nedves törlőkendő

A nedves törlőkendő a higiénia záloga lehet egy olyan fesztiválon, ahol egész nap a szabad levegőn vagy. Nemcsak a mosdóban biztosíthatod vele az intim higiéniát, hanem hasznát veheted a nagy melegben is: a karodat, a lábaidat és a tarkódat is áttörölgetheted vele. Ráadásul akkor is használhatod, ha környezetvédő vagy, ugyanis bármelyik szupermarketben vagy drogériában beszerezhetsz olyan törlőkendőt, amely biológiailag lebomló anyagból készült.

Jól záródó kis táska

Fesztiválra nem érdemes kézitáskát, borítéktáskát vagy nagy válltáskát vinni, helyette a cross body tökéletes választás. Arra azonban ügyelj, hogy jól és biztonságosan záródjon a táskád, mert a nagy tömegben könnyen lába kelhet a mobilodnak, a bankkártyádnak vagy a pénztárcádnak.

Power bank

Mobil nélkül már sehová sem megyünk, és az okostelefonunkat legkevésbé beszélgetésre használjuk. Helyette csetelünk, fényképezünk, fizetünk vele, vagy épp elemlámpaként funkcionál, ezért jó, ha odafigyelsz arra, hogy ne merüljön le. Dobj be a táskádba egy nagy teljesítményű power bankot, így biztos lehetsz benne, hogy a telefonod még több száz fénykép után is bírni fogja a gyűrődést.

Fájdalomcsillapító

Ha nem a zenekari doboktól, hanem a fejfájástól lüktet a fejed, akkor búcsút mondhatsz a jó hangulatnak is. Éppen ezért legyen a táskádban fájdalomcsillapító, amit be tudsz venni, ha úgy érzed, erősebb fejfájás elé nézel. Vannak olyan változatok is, amiket víz nélkül is be tudsz venni, de fájdalom esetén jobb, ha a szervezetedet bőségesen ellátod folyadékkal.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top