Jégkocka és tükörtojás – A kedvenc szexuális segédeszközeink a filmekből

TóCsa | 2019. Június 13.
A jó szexhez csak két emberre van szükség. Az igazán kreatív szexhez azonban időnként elkél egy-egy segédeszköz is. Egész alakos kondomtól a vibrátoros hintaszékig: a filmekből számos ötletet meríthetünk.

Jégkocka

Film: 9 és ½ hét

Van az a nyári kánikula, amiben már szexelni sincs igazán kedvünk. Persze ezen az áldatlan állapoton segíthet egy jól működő mélyhűtő és az ott tárolt jégkockatartó. Nem kell ahhoz Mickey Rourke-nak és Kim Basingernek születni, hogy bárki élvezhesse ezt a játékot. Annyit azért a kezdők kedvéért hozzátennénk, hogy lassan, épp csak érintve, az olvadó vizet rácsöpögtetve kell haladni, mert a jégkockák gyors rádobálása a felhevült testre inkább okozhat kellemetlen bepisilést, mint szexuális izgalmakat.

Almás pite

Film: Amerikai pite

Még magunknak is alig merjük bevallani, hogy időnként a legváratlanabb dolgokról gondoljuk azt, hogy szexik. Mielőtt Jason Biggs a családi konyhában rácuppant volna egy nagy adag almás pitére, bizonyára ez a kedvenc családi desszert keveseknek szerepelt a szexuális bakancslistáján. A jelenet után azonban volt pár év a kétezres évek elején, amikor a pitéről egyből a konyhaasztalon fekvő, letolt gatyájú Jim Levenstein ugrott be, és a pite hirtelen szexi lett. El kellett telnie pár évnek, hogy a pite visszakerüljön a fejünkben arra a polcra, ahová való: a desszertekére.

Tojás és bacon

Film: Nagy durranás

Ami a 9 és ½ hét egyik nagyjelenete volt, az a Nagy durranás című, kilencvenes évekből származó agymenésben is terítékre kerül, igaz, ezúttal kevésbé érzéki, sokkal inkább alaposan túltolt változatban. A vígjátéknak – amelyben hemzsegnek a kretén poénok – az egyik csúcspontja ugyancsak a hűtős jelenet, amelyben az aligruhás Valeria Golino elfekszik a konyhakövön, miközben a fölé hajoló Charlie Sheen sorra dobál rá mindent, amit a hűtőszekrényben talál. A lány nagy szerencséjére pacalpörkölt és lecsó nincs odabent, így csak bacont és tojást kap a hasára, melyek sisteregni kezdenek a tüzes pocin. Előjáték és reggelikészítés: kettő az egyben.

Mackóruha

Film: Ragyogás

A beöltözős szerepjáték csodákra képes egy kapcsolatban, de arra a jelenetre, amit Stanley Kubrick Ragyogásában láthatunk, még ebben a tudatban sem lehetünk teljesen felkészülve. A kihalt szállodában rohanó Wendy az egyik nyitott ajtajú szobában egy öltönyös urat pillant meg, akit épp egy medveruhába öltözött pasi elégít ki orálisan. A nő érkezésére mindketten felkapják a fejüket. Ennyi, nincs tovább. Minden idők egyik legbizarrabb filmes pillanata látszólag nem jelent semmit, és a szomorú igazság az, hogy a teljes testes mackóruhát sem tette a szexshopok kötelező kellékévé, de én azt mondom, hogy merjünk bátrak lenni, hiszen van abban valami szexi, ha valaki azt mondja, hogy „Brum-brum!”

Kötél és jégvágó

Film: Elemi ösztön

Sharon Stone méretes franciaágya mellett nem vekkerórát és aszpirint, hanem némi kötelet és egy jégvágót találunk. Oké, ismerjük el, hogy ez utóbbi is képes a fejfájás csillapítására, de a mi Sharonunk egyáltalán nem erre használta. Nincs védtelenebb áldozat egy ágyhoz kötözött embernél, ráadásul egy ilyen gyilkosnak még csak arra sincs szüksége, hogy az áldozatait erőszakkal kötözze ki: önként és dalolva nyújtják a kezüket az ágy lábai felé. A jutalmuk: orgazmus és halál. Jó esetben ebben a sorrendben.

Sharon Stone az Elemi ösztön című filmben (Fotó: Corbis via Getty Images)

Egész alakos kondom

Film: Csupasz pisztoly

Itt az nlc-n panaszkodtunk már arra, hogy a pornófilmekben szinte sosem használnak gumit, és sajnos az is igaz, hogy a hollywoodi filmekben is csak nagy ritkán beszélnek arról, hogy védekezni kéne szex közben, pedig volt egy igazán népszerű film, amely megpróbálta egy hatásos képsorral egy életre a fejünkbe verni a védekezés fontosságát. Frank Drebin (Leslie Nielsen) és Jane Spencer (Priscilla Presley) első szeretkezésekor egy-egy teljes alakos kondomba bújva ugranak egymásra az ágyban nagy szenvedéllyel, bizonyítván, hogy legyen a gumi bármilyen vastag, nem lohasztja le a lelkesedést. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy egy ekkora gumi hogyan fér el egy férfi nadrágzsebében vagy egy női retikülben…

Vibrátoros hintaszék

Film: Égető bizonyíték

Nincs annál jobb, mint amikor egy kreatív szexuális segédeszközt az ember odahaza, saját maga állíthat elő a barkácsműhelyében. George Clooney el is dicsekszik vele az új szeretőjének, hogy találmánya mindössze 100 dollárjába (kb. 29 ezer forint) került, és a hozzávalókat a Home Depot-ban (nagyjából az OBI amerikai megfelelője) szerezte be. És a találmány? Egy nagy fémállványon álló hintaszék egy lyukkal az alján, amelyből a hintázás egy bizonyos fázisában mindig előbújik egy méretes dildó. Csak vigyázni kell, hogy jól helyezkedjünk a széken!

Anál intruder

Film: Top Secret

A ZAZ-csoport filmjeiben az a legjobb, hogy a legszórakoztatóbb dolgok gyakran a háttérben történnek. A Top Secretben például a Val Kilmer játszotta popzenész mond éppen nagymonológot a börtöncellája falai között, miközben a menedzsere szórakozásból összerak egy leginkább egy géppuska és egy légkalapács furcsa hibridjének tűnő eszközt, amelynek egy műanyag emberi öklöt is lehet szerelni a végére, és a doboza tanúsága szerint úgy hívják, hogy Anál intruder. Külön kiemelném a dobozon visszafogottan mosolygó, decens és konzervatív párocskát. Az eszközt ugyan működés közben sajnos (?) nem láthatjuk, de azt megtudjuk, hogy a használóját átküldi a másvilágra, miközben olyan mosolyt csal az arcára, hogy azt a legjobb plasztikai sebész sem képes eltüntetni.

D83-as svéd vibrátorszopó automata

Film: Csupasz pisztoly 2 és ½

Ha svéd, az csak valami überperverz dolog lehet, igaz? Borzasztóan kíváncsiak vagyunk, mit tud az a D83-as vibrátorszopó automata, amit Frank Drebin a szexshopból rendelt. Vibrátort szop? De minek? A mi csökött magyar újságíró-fantáziánk sajnos túl szegényes ahhoz, hogy elképzelje egy ilyen csodálatos szexjáték vélt és valós értékeit, de mindenkit csak támogatni tudunk, aki azt tervezi, hogy egyszer kipróbálja.

Szemkötő

Film: Szűzőrség

Nem kell ahhoz vagyonokat költeni egy szexshopban, hogy feldobjuk a szexuális életünket. Elég egy szemkötő és egy régimódi gyerekjáték, a bújócska pucér változata, hogy kalandossá tegyük az esténket, mármint jó értelemben, és nem úgy, hogy véletlenül lefejeljük odahaza a lépcsőt, vagy ilyesmi. Van abban valami szexi, ha pusztán hang alapján próbáljuk megtalálni a másikat szeretkezés előtt, bár mint a film példája mutatja, ha közben mások is vannak odahaza, akkor a hobbink okozhat kellemetlen perceket.

Videókamera

Film: Szexvideó

A sztárok házi készítésű szexfotóit és szexvideóit kiszivárogtató nagy eseményt Fappening néven ismeri a világ. A gigászi botrányra 2014. augusztus 31-én került sor, mindössze másfél hónappal az után, hogy az amerikai mozik bemutatták a Jason Segel és Cameron Diaz főszereplésével készült Szexvideó című vígjátékot, amelyben egy házaspár házi videója kerül fel a világhálóra. Sajnos nincsenek arra vonatkozó felmérések, hogy a film és a botrány növelte vagy visszafogta volna a házilag forgatott, saját használatra készült szexvideók számát. Inkább az előbbire tippelnénk.

Exit mobile version